WELKOM OP 4ID.NL

4ID levert diensten en producten gericht op internet en automatisering. Onze diensten omvatten diverse onderdelen, zoals internet aansluitingen, systeembeheer, VoIP telefonie, IP-Camera en een aantal hosted toepassingen zoals Office en Exchange.
 
Het leveren van complete computers, laptops en andere hardware is mogelijk, alsmede een adviserende functie bij de aanschaf van hardware en randapparatuur.


Open source software

4ID installeert en ondersteund ook open source software zoals LibreOffice en Mozilla Thunderbird.

Kosten
Vaak wordt gezegd dat open source software gratis is. Die constatering is deels juist, want voor de licenties van open source software hoeft niet te worden betaald. Voor de rest (ondersteuning, onderhoud en opleiding/training) worden over het algemeen wél marktconforme bedragen in rekening gebracht.


LibreOffice

LibreOffice is een kantoorsoftwarepakket ontwikkeld door The Document Foundation. En is gebaseerd op OpenOffice.org en is eveneens gratis verkrijgbaar voor zowel Windows, Linux als Mac OS X.

Lees verder

Mozilla Thunderbird

Mozilla Thunderbird is een programma om mails mee te verzenden en te ontvangen. Door de vele plugins die er beschikbaar zijn voor Mozilla Thunderbird zijn de mogelijkheden om uit het programma uit te breiden naar eigen wens erg groot en daarmee is Mozilla Thunderbird een erg handig programma.

Lees verder

 
Webmail
E-mail adres:
Wachtwoord:
Taal:
 
Downloads

FTP programma

Irfanview fotobewerking


 
Gebruikershandleiding
Tiptel IP 280
TipTel IP 284 - 286
 
Online Support
Klik hier voor online Support