Systeembeheer
Door een combinatie van systeembeheer en actief onderhoud op afstand en op locatie kan er voor gezorgd worden dat problemen worden voorkomen in plaats van dat lekken worden gedicht.

Onder de werkzaamheden vallen onder andere de installatie van (veiligheids)updates, controle van backups, controle van prestaties, opschonen van harddisks, updaten anti-virus software en het oplossen van problemen van de gebruikers.

Hiermee voorkomt u de inschakeling van een full-time systeembeheerder, maar kunt u toch problemen binnen uw ICT voorkomen.

ICT scan

Ook binnen uw organisatie zijn uiteraard ICT middelen aanwezig. In de praktijk blijkt dat een omgeving vaak groeit op basis van ad hoc behoefte.

Voorbeeld: Er moet een printer bijkomen, u schaft een printer aan en (laat) deze installeren. Op een goed moment komt u erachter dat er 4 (verschillende) printers staan waarvoor ook toners en cartridges voor moet worden aangeschaft.

Is het in dit voorbeeld niet verstandiger om bijvoorbeeld een netwerkprinter te installeren die door een hele afdeling gebruikt kan worden waardoor u op 3 printers aanzienlijk kunt besparen?

Wij voeren graag voor u een ICT scan uit om zo te kijken of binnen uw bedrijf alles optimaal is ingericht!

wij beantwoorden graag uw vragen, u kunt ons bereiken op telefoonnummer 0594 581 115